Μία λύση για όλες τις ανάγκεs σαs.                                                               

Designers, Marketers, Project managers, Τεχνικοί, Web developers.
Είμαστε μια δυναμική ομάδα από πεπειραμένους επαγγελματίες στο χώρο,έτοιμοι να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη προβολής τηs εταιρίαs σαs. 


Τι μπορούμε να κανούμε για εσας

Ολοκληρωμένη end-to-end λύση: από το concept, την τρισδιάστατη σχεδίαση, την εκτύπωση, το branding, το web design μέχρι την κατασκευή του δείγματος και την τελική παραγωγή. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, μεταφορά και συναρμολόγηση του εκθεσιακού σας περιπτέρου, του shop in shop ή του display stand στo χώρο προβολήs. Από την στιγμή που θα πάρουμε το brief εργαζόμαστε εντατικά για να σας προσφέρουμε την ιδανική λύση.


The team

Η δημιουργική ομάδα του design αποτελεί την «καρδιά» της GWT. Είναι αυτή που συνεργάζεται με τα υπόλοιπα τμήματα, για να παραχθούν υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη και στη μοναδικότητα κάθε προϊόντος, είτε πρόκειται για το δημιουργικό του έντυπου προωθητικού υλικού σας, είτε για τις ενέργειες προβολής στο διαδίκτυο, είτε για τη σχεδίαση των εκθεσιακών περιπτέρων σας..


Target

κάθε ενέργεια επικοινωνίας της επιχείρησης σας να συμβάλει στη δημιουργία δεσμών αφοσίωσης και αποκλειστικότητας με τους καταναλωτές των υπηρεσιών και των προϊόντων σας.

@2020 by goodwork team

+30 216 700 3287 | info@gwt.gr | goodworkteam